SIVAH AS
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Trygg handel med Klarna

Omkomne i brann

Ifølge DSB (Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap) har det så langt i år omkommet 32 personer i brann - 22 menn, 10 kvinner.

Dette er 32 for mange, vi har ingen å miste. Det er ikke bare de omkomne som blir berørte, det er nærmeste pårørende, famile, venner, arbeidsplassen osv. som også blir berørte. Det er sjokk og sorg og ikke minst det å miste alt i en brann for å nevne noe, som må bearbeides og ryddes opp i. Dette koster også samfunnet ekstremt mye ressurser. 

Mange av disse personene kunne helt sikkert ha vært i live i dag om brannvarslingen i hjemmet hadde vært godt dekket. Vi får ikke sagt det nok, men seriekoblede røykvarslere i alle soverom og oppholdsrom er super viktig! Jo, før du varsles, jo større sjanse er det for å redde ut alle! Har du i tillegg HUB med APP fra Cavius hvor du har invitert alle på adressen din og i tillegg en eller to av de nærmeste naboene, vil hjelpen høyst sannsynlig være der veldig fort. Fortere enn både vektere og brannvesenet.

Det er for noen kanskje en stor investering økonomisk å skaffe seg en fullverdig brannalarm hjemme, men vårt alarmsystem har kun en engangskostnad. Det er uten abonnement og du trenger heller ikke kjøpe HUB'n med varsling til APP for at brannalarmen skal varsle alle som er hjemme. De seriekoblede røykvarslerne vil hyle i alle rom og sørge for at alle blir klar over faren. Har du HUB'n vil du varsles om du er på jobb, butikken etc., noe som vil føles betryggende om du har barn eller kjæledyr som er alene hjemme. Du kan supplere med den senere om du ønsker det. Har du HUB'n er det også fort gjort å installere dør- og vindusensor og bevegelsesensor . Da har du en komplett boligalarm uten månedlige kostnader og kan føle deg tryggere om du er hjemme eller borte!

Vi har laget en startpakke som kan være fin å gå ut i fra. Velkommen innom vår nettbutikk!

Startpakke boligalarm

Startpakke boligalarm!

 

Tilbake

Kommentarer

Trykk ENTER for å søke